İzmir de yapılan Türkiye Liselararası Genç kızlar Futbol şampiyonasında yarı finallerinde İstanbul Özel Daruşşafaka Lisesini 4-1, Bursa Yıldırım Beyazıt Kız Teknik Meslek Lisesini 4-0 gibi net skorlarla yenen Köyceğiz Şehit Seyhan Yılmaz Kız Teknik ve Meslek Lisesi grup birincisi olarak final maçı oynamaya hak kazandı. Final maçını Kütahya Çok Programlı Lise ile yapan ve normal süresi 0-0 biten maçta, uzatmalarda öne geçmesine rağmen maç 1-1 sona ermiş ve penaltı atışlarıyla 5-4 maçı kazanan Köyceğiz Şehit Seyhan Yılmaz Kız Teknik ve Meslek Lisesi 30 Mayıs 5 Haziran 2014 tarihinde yapılacak olan Türkiye Liselerarası Genç Kızlar Futbol Şampiyonluğu için Muğla ilimizi temsil etme hakkı kazandı.
Okul Müdürü Niyazi Erken, “Türkiye’de ilk 12 takım arasına kalmak bizim için çok büyük başarı dedi. Destek veren Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Yakacak'ı teşekkür ederim” dedi.
Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Yakacak; “Kızlarımız gururumuz olmuştur. Özlediğimiz dereceleri alarak hepimizi mutlu ettiler. Bundan sonraki maçlara daha sıkı çalışıp hazırlanmamız Köyceğizimizi dolayısıyla da Muğla’mızı Türkiye’de tanıtmak olacaktır. Konya maçlarına gitmeden önce kızlarımızın konaklama ve ulaşım konusunda hiçbir problem yaşamamaları için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi.