KASTAMONU (AA) - Ankara'da faaliyet gösteren Tüm Karadeniz İlleri Kültür, Turizm, Eğitim Derneği, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'a yılın belediye başkanı ödülü verdi. 

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Osman Işık ve yönetim kurulu üyeleri, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'ı makamında ziyaret ederek 2015 yılının en başarılı belediye başkanı ödülünü takdim etti.

Işık, 18 Karadeniz ili arasında her yıl yılın valisi, yılın bürokratı, yılın belediye başkanı, yılın milletvekili, yılın rektörü, yılın sivil toplum örgütü, yılın iş adamı, yılın öğretmeni ödüllerini verdiklerini hatırlattı. Bu bağlamda 2015 yılında bölgede yaptığı öncü projeler ve örnek çalışmalarıyla yılın belediye başkanı ödülünü Arslan'a vermeyi uygun gördüklerini ifade eden Işık, Arslan'a bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. 

Arslan ise derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirdi. Bunun kendilerini daha fazla sorumluluk içerisinde çalışmaya sevk ettiğini belirten Arslan, kendisini ödüle layık gören yönetim kuruluna teşekkürlerini iletti. 

Arslan, Işık'a ilçelerini teşrifleri anısına sarımsak figürü içeren plaket takdim etti. 

Heyet, daha sonra Pompeiopolis Antik Kentindeki sunum merkezini ziyaret ederek kazı çalışmaları hakkında bilgi aldı.