Club Brugge Teknik Direktörü Ivan Leko, 2-0 kaybettikleri Başakşehir karşılaşmasının ardından basın toplantısında konuştu. Leko, “Karşımızdaki takım güçlü bir ekipti. 2 sezondur Galatasaray ve Fenerbahçe’ye karşı üstünlük kurmayı başarıyorlar” dedi.

Club Brugge Teknik Direktörü Ivan Leko, Başakşehir maçının ardından bu sonucun planında olmadığını söyleyerek, “Hazırlık yapıyorsun, maça iyi hazırlanıyorsun ama karşındaki takım iyi bir kadro kurdu. Galatasaray ve Fenerbahçe’ye karşı büyük üstünlük kurdu. Hala da üstünlük kuruyor. Bu maç kolay değildi ve böyle bitti. Bugün 2 golü kişisel hatalardan yedik. Geçen hafta böyle olmamıştı ama bugün böyle oldu. Adebayor’un attığı golleri çalıştık, nasıl pozisyon aldığını da çalıştık ama maalesef bugün kişisel hatalardan golleri yedik. Bugün tam olarak istediğim hırslı istekli takım yoktu sahada. Bütün takım değil ama birkaç kişi böyle olunca haliyle zayıflıyorsunuz. Lokeren maçında iyi oynamıştık ama Lokeren bu kadar güçlü bir takım değildi” ifadelerini kullandı.

“Bugün Tudor’a ihtiyacım yoktu. Gerçekler ortada, iyi oynayan kazandı”

Başakşehir maçı için Tudor’a danıştığını söyleyen Leko, bunun hatırlatılması üzerine, “Bugünkü maça bakarsanız gerçekleri göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bugün Tudor’a ihtiyacım yoktu. Gerçek ortada, iyi oynayan takım kazandı. Tudor’a şans diliyorum. Yolu açık olsun. Başakşehir ilk yarıda çok iyiydi. Biz iyi değildik. Golü düşünüyorduk ama golü yiyene kadar kafa kafaya oynuyorduk. Niyetimiz gol bulmaktı ama olmadı. Başakşehir’in Adebayor’la uzun toplarda pozisyon bulacağını biliyorduk ancak engel olamadık. Avrupa Arenası’nda fiziksel olarak hazır olmalısınız. Baskı her zaman oluyor. Bu seviyeye gelindiği zaman kazanmak zorundasınız. Biz kazanmak için geldik ama başaramadık. Takımı yeni kuruyoruz. Oyuncularımızı yüzde 100 noktaya getirip daha iyi olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.