Mustafa İNSAN/MERSİN ()-SPOR Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda futbolcular, 3 günlük iznin ardından bugün teknik direktör Bülent Korkmaz nezaretinde çalışmalara başladı.
Akşam saatlerinde Macit Özcan Tesisleri'nde bir araya gelen futbolcularla yaptığı kısa toplantının ardından düz koşu ile antrenmanı başlatan teknik direktör Bülent Korkmaz, kısa pas, dar alanda pas ve çift kale maçı yaptırdı. Deplasmanda oynadıkları Gençlerbirliği maçından aldıkları bir puanın sevindirici olduğunu belirten Korkmaz, “Bir puan bence deplasmandaki oyuna göre iyi bir sonuç. En azından kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin felsefesi var. Oyun olarak memnun değilim. Buna oyunculara da söyledim. Kendi sahamızda Başakşehir maçında ilk yarı çok iyi oynadık. İkinci yarı istediğimiz gibi oynayamadık. Takımı oyunun her bölümünde iyi oynaması için geliştirmemiz lazım bu yönde de çalışmamız gerekiyor” dedi.
Oyuncularına kafalarını boşaltmaları için 3 gün izin verdiğini ifade eden Korkmaz, “Bir aksilik olmazsa cumartesi günü Adanaspor ile hazırlık maçı yapacağız. Oyuncuların maç performansını görmek için hazırlık maçı yapmamız gerekiyor. Onların belli bir seviyeye gelmesi için uğraş veriyoruz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI