Altan-Ülker Çetin 50 yıldır evliydi. İkisinin de yaşa bağlı sağlık sorunları vardı. En sevdikleri yer olan Çeşme’ye geldiler. 7 gün baş başa tatil yaptılar. 8’inci gün el ele tutuşup denize girdiler ve dalgaların arasında kayboldular.

İKİ MEKTUP BIRAKTILAR

50 yıldır evli olan 70 yaşındaki Altan Çetin ile 71 yaşındaki Ülker Çetin oturdukları Mersin’den geçen hafta Çeşme’ye geldi. 5 yıldızlı bir otele yerleştiler. 6 Şubat’ta da otelden çıktıktan sonra geri dönmediler. Oteldeki odalarında 2 mektup bulundu. Mektuplardan biri otel yönetimine, diğeri adli mercilere yazılmıştı. Odalarını temizleyenlere de 2 bin lira bahşiş bırakmışlardı.


 
ADLİ MERCİYE

Hiç kimsenin etkisi ve müdahalesi olmadan hayatlarımızı sonlandırıyoruz. Bedenlerimizi 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne bağışlıyoruz. Lütfen gereğini yapınız. Çok mutlu bir yaşam sürdük. Kimseyi yormadan, kırmadan, muhtaç olmadan gidiyoruz.


 
OTEL YÖNETİMİNE
Yaşlılık ve hastalık sorunlarımızdan kurtulamıyoruz. Bu nedenle hiç kimseye muhtaç olmadan gitmeyi seçtik. Yaptığımız şey için güzel otelinizden ve güleryüzlü personelden özür dileriz. Kalan paramızı personele dağıtın. Diğer eşyaları ihtiyacı olanlara paylaştırmanızı rica ederiz.


Sabah gazetesinden Fatih Şendil'in haberine göre, Balıkesir Akçay'dan geçen hafta İzmir Çeşme'ye gelerek bir otele yerleşen Altan Çetin (70) ile emekli öğretmen eşi Ülker Çetin (68), 6 Şubat Pazartesi gecesi, saat 01.04'te yurtdışında yaşayan oğullarına "Eşyalarımızı ve arabamızı sattık. Bankadaki paramızla birlikte ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Geride hiçbir anı bile kalmadı. Şimdi gidiyoruz. Hoşça kal" diye Whatsapp mesajı yazdı. 
 
2 DAKİKA SONRA CEVAP VERDİ 
Oğulları da iki dakika sonra bu mesaja, "Hastasınız siz, aynı anneannem gibi, canlınız yetmedi, kendinizi öldürerek de ağzıma sı.ın. Nefret ediyorum ikinizden" cevabını verdi.