Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, geçen ekim ayında Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi bahçesinde faaliyete sunulan Haliliye Belediyesi Hasta Yakınları Misafirhanesini ziyaret ederek, hasta yakınlarıyla görüştü.

Haliliye Belediyesi tarafından Ekim 2017’de faaliyete sunulan Haliliye Belediyesi Hasta Yakınları Misafirhanesi, Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesindeki hasta yakınlarının, sosyal alanı oldu. Kadın ve erkekler için iki bölümden oluşan misafirhane, hasta yakınlarının geceyi geçirip, tedavi gören hastalarını beklerken temel ihtiyaçlarını giderdikleri adres haline geldi.

Fevzi Demirkol da, her fırsatta misafirhaneyi ziyaret ederek, hasta yakınlarıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor. Demirkol, dün gece saatlerinde Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören hastalarını bekleyen vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Demirkol, tedavi gören tüm hastalar için şifalar diledi. Hasta yakınları da, yapılan hizmetten dolayı çok memnun olduklarını belirleterek, Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, hasta yakınlarıyla ve hastane personelleriyle de görüşten sonra bölgeden ayrıldı.