Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Penaltının yanı sıra girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Sonradan oyuna giren arkadaşlarımızın büyük katkısı oldu, diğer arkadaşlar onlara ayak uydurdu ve kazandık” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Kasımpaşa, Akhisar Belediyespor’u 2-1’lik sonuçla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında lacivert-beyazlı takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, “Penaltının yanı sıra girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Sonradan oyuna giren arkadaşlarımızın büyük katkısı oldu, diğer arkadaşlar onlara ayak uydurdu ve kazandık. Disiplini bozmadan oynamamız gerektiğini söyledim. Aynı şeyler çıktı. Oyun disiplini iyi olan bir takım. Deplasman maçlarında iyi savunma yapan takımdı. Ona göre mücadele ettik” açıklamasını yaptı.
Çalımbay, hiçbir futbolcusunun oyundan kopmadığını ifade ederek, “İyi bir galibiyet aldık ama uzun ve değişik bir ligde mücadele ediyoruz. Mutlaka istikrar yakalayıp sonunda iyi yerde bitirmemiz gerekiyor” dedi.