Avustralya Brisbane'de yaşayan 29 yaşındaki Susanna Liang eşi Andrew'dan "Benden nefret edeceksin ama sana bir şey söylemek zorundayım. Ben kadın olmak istiyorum" itirafını duyunca şaşkına döndü. Ancak yaşadığı korkuya rağmen kocasının isteğine saygı gösterdi ve ona destek oldu. Andrew, yani yeni adıyla Andrea kadın olmak için hormon tedavisine başladı. Susanna ise eşini olduğu gibi kabul ederek tüp bebek tedavisine başladı. 



Avustralya basınına konuşan Susanna yaşadıkları ilginç süreci "Hep bebek sahibi olmak istemiştik ancak başaramamıştık. Sonra ikimiz de tedavi görmeye başladık. Çok tuhaftı, vücudumuz değişiyordu. Andrea kadın kıyafetleri giymeye başladı, sonra sesi değişti." sözleriyle anlatıyor.



Lucas isimli 20 aylık oğulları için Susanna şöyle diyor: Lucas şimdi ikimize de anne diyor. Bir süre sonra sorular sormaya başlayacak, o zaman ona her şeyi anlatacağız. Kocam, artık benim karım oldu. Şimdi Andrea'nın tamamen kadın olabilmesi adına gerekli operasyon için para biriktiriyoruz. Birlikte alışverişe çıkıyor ve çok eğleniyoruz. Onu gerçekten çok seviyorum ve bence gerçek aşk işte öyle bir şey."