Erol AKKIR/ANTALYA, () - ANTALYA'da 6 aydır lösemi hastalığıyla savaşan 13 yaşındaki İsmet Palamutçu, Antalya Kan Bankası Gönüllüleri'nin yaptığı sürprizle, fanatiği olduğu Beşiktaşlı futbolcularla fotoğraf çektirme ve konuşma fırsatı buldu.
Demre İlçesi'nde Yunus Emre Ortaokulu 7'nci sınıfta okurken halsizlik ve yorgunluk şikayetleriyle götürüldüğü hastanede lösemiye yakalandığını öğrenen İsBismillah123met Palamutçu, 6 aydan bu yana Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Çocuk Onkolojisi Bölümü'ne gelerek kemoterapi tedavisi görüyor.
İsmet Palamutçu, Antalya Kan Bankası Gönüllüleri'nin yaptığı sürprizle fanatiği olduğu Beşiktaşlı futbolcularla Antalya'da buluşup fotoğraf çektirmenin mutluluğunu yaşadı. Kan gönüllüsü Emin Balin, doktorlarından izin alarak İsmet Palamutçu'yu yanlarında anne ve babasıyla birlikte takımın kaldığı otele götürdü. Burada Beşiktaşlı futbolcular ve teknik direktör Şenol Güneş ile fotoğraf çektirip konuşma şansı bulan Palamutçu, dünyanın en mutlu insanı olduğunu belirtti.
İsmet Palamutçu, Antalya'ya her gelişinde kendisini hastane bahçesinde karşılayıp futbol sohbetleri yaptığı Antalya Kan Bankası Gönüllüleri'nin sürprizi karşısında çok mutlu olduğunu ve kendisine yaşama gücü kattığını söyledi. Beşiktaş ve renklerinin kendisi için çok önemli olduğunu söyleyen İsmet Palamutçu, "Beşiktaş ile yatıp kalkıyorum. Bugün de Beşiktaşlı futbolcularla fotoğraf çektirdim. Emin abiye, bana yaşattığı heyecan dolu dakikalar için çok teşekkür ediyorum. Herhalde dünyanın en mutlu insanı ben oldum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI