Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ilçede bulunan tüm mahalle muhtarları, oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte belediye iftar çadırında bir araya gelerek orucunu açtı.
Her fırsatta Oda başkanları ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, düzenlenen iftar yemeğinde gelen taleplerini de dinledi.
Öncelikle tutmuş olduğumuz oruçların, yapmış olduğumuz ibadetlerin kabul olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum diyen Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner, “Birlik ve beraberlik içerisinde hem kaynaşmamıza vesile olması anlamında hem de birlik ve beraberliğimizin sergilenmesi anlamında önemli iftarlardan birisidir. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. 500 yakın insanımıza yemek dağıtıyoruz. Bir o kadarda dışarıya gidiyor” dedi.
En güzel yemeği iftar sofralarına getirmek için büyük gayret sarf ediliyoruz diyen Başkan Şahiner, “Canı yürekten söylüyorum Belediye olarak bu iftar yemekleri maddi anlamda bize hiçbir yük getirmiyor. Sungurlunun hayır sahipleri birbirleriyle yarışıyor. Verilen iftar yemeklerinin bedellerini yine hayır sever vatandaşlarımız karşılıyor. Bizlerde Belediye olarak organizasyonu yapıyoruz” diye konuştu.
Şahiner, “Hayırsever vatandaşlarımıza huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Tüm katılımcıların Ramazanını kutluyorum. Ramazan ayımızın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim. Allah ibadetlerimizi kabul etsin inşallah” İfadelerini kullandı.