Samsun Medya Grubu Spor Servisi Müdürü Salim Yıldız’ın hazırlayıp sunacağı ‘Spor Saati' hafta içi her gün Samsun Canlı Haber TV’de saat 11.00’da canlı yayınlanacak programda Kırmızı-Beyazlılarda ki son transfer gelişmeleri Samsunspor'a dair son gelişmeler konuşulacak.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam: Final bizi bekliyor 

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, "Bandırmaspor maçı bizim için gerçek anlamda final olacak. Kazandığımız takdirde de şampiyonluk yolunda bize avantaj sağlayacak'' dedi 

AVANTAJ SAĞLAR

Yılport Samsunspor'da Ümraniyespor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Maç sonrası açıklamalarda bulunan ve özellikle pazar günü oynanacak Bandırmaspor maçına dikkatleri çeken Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, deplasmanda oynayacakları karşılaşmayı kazanmaları durumunda şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağlayacaklarını söyledi. 

2 MAÇ İÇERDE 

Ümraniyespor maçının artık geride kaldığını belirten Sağlam, ''Royal Hastanesi Bandırmaspor maçı bu anlamda bizim için tam bir final  maçı. Çünkü ondan sonra 2 maçımızı içeride oynayacağız. Dolayısıyla haftaya bizi çok zorlu bir karşılaşma ama kazandığımız takdirde de şampiyonluk yolunda bize avantaj sağlayacak bir karşılaşmaya çıkacağız'' diye konuştu.