Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Başkanlar Kurulu Üyeleri, İl Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Erhan Gülveren’i makamında ziyaret etti.
GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Salahattin Kaplan, Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammadeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sami Konukoğlu ve GAİB Genel Sekreter Yardımcısı Aydın Kutlu, Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Emniyet Müdürü Gülveren’e yeni görevinde başarılar dileyen GAİB Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Gaziantep ve bölge ekonomisi hakkında bilgiler verdi.
Gaziantep’in her geçen gün gelişen ve büyüyen ekonomisinin yanı sıra, bir huzur ve güven şehri olduğunu ifade eden Çıkmaz, bu durumun korunmasında emniyet teşkilatının titiz çalışmalarının önemli katkısının bulunduğunu söyledi.
Gaziantep’ten gerçekleştirilen ihracat rakamları hakkında da açıklamalarda bulunan Çıkmaz, "GAİB olarak Türkiye’nin 2023 ihracat hedeflerini yakalaması doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Ülkemizin dünyanın 10 büyük ekonomisinden birisi haline gelmesi için Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde Gazi şehrimizden 30 milyar dolar seviyesinde bir ihracat gerçekleştirmeyi kendimize hedef seçtik" dedi.
GAİB Başkanlar Kurulu Üyeleri Salahattin Kaplan ve Sami Konukoğlu’da, Emniyet Müdürü Gülveren’e ve tüm emniyet teşkilatı mensuplarına görevlerinde başarı dileklerinde bulundular.
İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ise, Gaziantep’te göreve başlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, GAİB heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.