Malatyagercek.com İnternet Haber Sitesi, Hürriyet Gazetesi’nin düzenlediği 4. Bumerang Ödülleri Yarışmasında Türkiye’nin En İyi İlk 10 Yerel Sitesi arasına girdi.
5 bin’i aşkın blog ve web sitesiyle Türkiye’nin tek bağımsız yayıncı network’ü Bumerang, bu yıl 4.’sünü düzenlediği ve Türkiye’nin Blog Oscarlarını ödüllendirdiği yarışmasının ilk etabını tamamlandı. 7 farklı kategorinin en çok oy alan ilk 10 blog/sitesi Bumerang Ekibi ve Beyoğlu 58. Noter Başkatibi Nilüfer Bekter tarafından tespit edildi.
“Türkiye’nin En İyi Yerel Sitesi” kategorisinin de yer aldığı ve Malatyagercek.com internet sitesi katılarak ilk 10 içine girmeyi başardığı yarışmada, En İyi Yerel Site kategorisi dışında, En İyi Tarz Blog, En Sosyal Blog, En İyi Çıkış Yapan Blog, En Uzman Blog, En Çalışkan Blog ve En Çalışkan Site olmak üzere 7 kategoride ödüllerin sahiplerini bulacağı 4. Bumerang Ödülleri Töreni, 10 Aralık 2014 Çarşamba akşamı saat 20.30’da İstanbul İKSV Salonunda Ozan Doğulu’nun müzikleriyle sahiplerini bulacak.
Malatya Gerçek Haber İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yağmur, SMS oylaması boyunca, oy göndererek Malatyagercek.com Haber sitesine destek olan tüm takipçilerine teşekkür ederek, “1 Aralık 2014 tarihinde 5. yaşına girecek olan sitemiz, Bumerang Yarışması ‘En İyi Yerel Site’ kategorisinde yarışarak, takipçilerimizi destekleriyle ilk 10 içinde yer almayı başardı. Bu başarımızı bu yıl jürinin vereceği oylarla ilk 3 içerisinde yer alarak taçlandırmayı diliyorum. Yerel bir site olarak uzun yıllar ayakta kalmak, sürekli güncelliği korumak zor bir iştir. Dilerim alacağımız ödül, yaklaşık 5 yılın bir motivasyonu olur” dedi.