AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen ‘TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’ açılışına katıldı.
Geleceğin bilim insanlarını yetiştirmek ve öğrencileri teşvik etmek amacıyla düzenlenen fuarda birbirinden ilginç projeler görücüye çıktı. Okul bahçesinde açılan fuarda toplam 30 proje sergilenirken, öğrenciler tarafından üretilen İnsansız Hava Aracı fuar alanında uçurtuldu
AK Parti Çorum milletvekili adayı İlksen Ceritoğlu, “Güzel ülkemizin birçok yerinde, milyonlarca gencimizin eğitim ve öğretim gördüğü okullarda nice dehalar var. Ve bu öğrencilerimizi en iyi şekilde yönlendirecek çok değerli öğretmenlerimiz var. Biz çocuklarımıza ve gençlerimize güveniyoruz. Artık ülke olarak önümüze bakacağız” dedi.
Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehteran Takımının gösterisi ile başlayan etkinlik Bilim Fuarı açılmasıyla devam etti. Açılışın ardından Ceritoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir ve AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu stantları gezdi.