AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Avukat Bayram Taşkın, 2015 genel seçim çalışmaları kapsamında Arapgir İlçesi’ni ziyaret etti.
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nu ziyaret eden Taşkın, siyaseti emanet olarak gördüklerini kaydetti. Taşkın, emaneti en iyi şekilde halkın menfaatine kullanacaklarını ifade ederek, "Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. 10 Ağustos 2014’de ilk hamlesini yaptığımız halkın oylarıyla seçilen cumhurbaşkanlığı seçimi süreciyle, ülkenin demokratikleşmesi noktasında önemli bir girizgah yapılmıştır. İnşallah biz umut ediyoruz ki 7 Haziran genel seçimiyle bu halkla buluşturulacak yeni anayasayla, inşallah bu demokratikleşme süreci taçlandırılmış olacaktır. Yeni anayasa, AK Parti’mizin bu halka vaadidir. İnşallah halkımızı hak ettiği yeni anayasa ile buluşturmak bizim boynumuzun borcudur" dedi.
"HALKIMIZ BÜYÜK DESTEĞİNİ GENEL SEÇİMDE DE VERECEKTİR"
Vatandaşların AK Parti’ye gösterdiği büyük teveccühü, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimde de göstereceğini beklediklerini dile getiren Taşkın, "Mecliste oluşacak yeni aritmetik tabloyla, 330’un üzerindeki bir milletvekili sayısıyla; zorla bu topluma giydirilen darbe ürünü anayasaları geride bırakıp, halkın kendi iradesiyle oluşturduğu mecliste yapılacak yeni anayasa ile toplumu tanıştıracağız. Toplum, en iyisi ve en güzeline layıktır. Bizim temennimiz inşallah bununla birlikte, partimizin taahhüdü olan birlik, beraberlik ve kardeşçe yaşamadır. Bunun adı çözüm sürecidir. Biz inanıyoruz ki, toplumun doğusundan batısına, Alevisinden Sünnisine kadar bütün kesimlerin ortak hedefi olmuştur. Artık kan ve terör dursun, refah ve kardeşlik gelsin. Bu ortak hedefi de yine halkımızın büyük teveccühü ve desteğiyle gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise, yeni bir döneme girdiklerini ifade ederek, "Ülkenin kaderini, gelecek vizyonunu belirleyecek bir kadro aranıyor. Mevcutlar arasında bir kısım arkadaşlarımızın üçüncü dönemden dolayı ayrılacakları belli. Meclis, önemli bir kadro değişikliğine gidecek. Partilerin hepsi bir arayış içerisinde" diye konuştu.
Cömertoğlu, Taşkın’a çalışmalarında başarılar dileyerek, "Avukat Bayram Taşkın’ın Yeşilyurt İlçe Başkanlığı döneminde yapmış olduğu hizmetlere şahit olduk. Mevziyi terk etmediler. Yakın bir zamanda da aday adaylığı süreci inşallah adaylığa dönüştüğünde aramızda ve başımızda olmasını beklediğimiz bir kardeşimiz" dedi.