Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Başkanı Fatin Özdemir ile MHP Çukurova İlçe Teşkilatı MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Adnan Fatin Özdemir ile MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş’ı ziyaret ederek üstlendiği görevinde başarılar diledi. Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Baş “İnsanlarımızda büyük bir kıpırdama, büyük bir hareket var. Sanki yeniden 99 ruhunu görüyorum” dedi. Ziyaret sırasında Özdemir, konuşmasına bir anısını anlatarak başladı ve şunları söyledi:
“99 seçimleriydi. Ceyhan Ülkü Ocakları Başkanı olan Hüseyin Sözlü Bey ile beraber Aladağ’a gittik. O dönemde devlet memuru olmasına rağmen Yusuf Hoca baktık aracına üç hilali, bozkurtu çekmiş bizi karşıladı. Konvoy halinde ilçeye girdik. Yusuf Başkan o şartlarda dahi yiğitçe bu davanın mücadelesini veren bir arkadaşımızdır. O günden bu güne dostluğumuz hep devam etti, bundan sonra da devam eder inşallah. Kendisinden memnunuz; Allah razı olsun.”
30 MART’TA NASIL BAŞARILI OLDUK
Görev değişimini ‘Bayrak yarışı’ olarak niteleyen Özdemir, daha önce görev yapmış yöneticilere de ayrıca teşekkür etti. Özdemir, genel seçimde başarılı olmak için de 30 Mart seçimlerine atıfta bulunarak şunları kaydetti:
“Mahalli idareler seçiminde herkes ‘Ben Hüseyin Sözlü’yüm’ diyerek koştu, kendileri başkan adayıymış gibi çalıştı. Yani o işin sorumluluğunu herkes üstlenince başarı geldi. Burada da herkes, bütün dava arkadaşlarımız, bütün partililerimiz kendisini Genel Başkanımızın yerine koyarak çalışırsa herkes kendisini il, ilçe başkanı yerine koyarak çalışırsa başarılı olacağımız kanaatindeyim. Gördüğümüz kadarıyla Adana’da herkes bu sorumluluğun bilincinde.”
MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran da 7-24 çalıştıklarını belirterek “Kahvelerde, ev toplantılarında sivil toplum örgütlerinde olsun, oralarda eğitim öncelikli teşkilatlanma çalışması yapıyoruz. Gönüllülük esasına dayalı bir çalışma söz konusu. Büyük bir teveccüh var. İnşallah Çukurova’da birinci parti olacağız” diye konuştu.
YUSUF BAŞ, YOĞUN İLGİDEN ÇOK MEMNUN
Ziyaretlerinden ötürü memnuniyet duyduğunu belirttiği Fatin Özdemir, Sertan Duran ve yöneticilere teşekkür eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, şöyle devam etti:
“Bu kapı herkese açık. Ziyaretçi trafiği çok yoğun şekilde devam ediyor. Herkes burayı kendisinin evi gibi hissediyor. Çok büyük bir teveccüh var. Bu tabii ki benim şahsıma münhasır bir ilgi değil, teşkilatımızın kan tazelemesinin verdiği bir enerji ve heyecanla hareketin hızlanması olarak değerlendiriyorum. İnsanlarımızda büyük bir kıpırdama, büyük bir hareket var. Sanki yeniden 99 ruhunu görüyorum. Aday adaylarımızın da sahaya çıkmasıyla o ruhun daha bariz hale geleceğini gözlemliyorum. İnşallah Cenab-ı Allah daha da iyisini nasip eder.”