Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın Başdanışmanı ve Futbol Gelişim Direktör Batu Kaplan, şampiyon kadroyu kurmak için görevlendirildiklerini belirterek, "Yeni oluşum için çalışmalara başladık.  İnşallah hayırlısı olur" dedi. 

YENİ ARAYIŞLAR SÜRÜYOR

Kırmızı-Beyazlılar daha önce prensip anlaşmasına vardığı, Teknik Direktör Çağdaş Atan ile bağları kopardı.  Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın Başdanışmanı ve Futbol Gelişim Direktör Batu Kaplan,  teknik direktör arayışları ve transfer konuları ile ilgili Samsun Medya Grubu'na  açıklama yaptı. Kaplan, "Çağdaş Atan ile görüş ayrılığı yaşadık. Yeni hoca ile görüşmelerimiz devam ediyor. Yakın zamanda inşallah yeni hocamızı açıklayacağız" ifadelerini kullandı. 

O İSİMLERLE GÖRÜŞÜLDÜ

Samsunspor söz konusu ise iddialı olmak gerektiğine değinen Kaplan, "Şampiyon kadroyu kurmak için görevlendirildik. Başkanımızla olumlu bir ilerleyişimiz var. Oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Henüz anlaştığımız bir futbolcu yok. Daha önce Altay forması giyen Daouda Bamba ile telefonda görüştük. Başkanımız Burak Kapacak'ı Ali Koç'a sordu.  Jahoviç menajerler tarafından önerildi ama girişimimiz olmadı. Yine Celil Yüksel ile de resmi olarak bir girişimde bulunmadık. Şu anda basın ve sosyal medyada bir çok ismin geçmesi normal. Çünkü Samsunspor büyük bir kulüp" dedi.  

FUTBOLCULARLA TEK TEK GÖRÜŞTÜ

Nuri Asan Tesisleri'nde yeni sezonda yola devam edecek veya etmeyecek oyuncularla görüştüklerini dile getiren Kaplan, "Oyuncularla yüz yüze konuşmak istedim. Çünkü bu işlerin telefonla olmayacağını düşünenlerdenim. Sonuçta bu oyuncular Samsunspor'a hizmet etti. Onlara önümüzdeki sezonda onlarla neden devam edip, etmeyeceğimizi anlattım. Arkadaşlarımız ile ilgili çalışmaları yapacağız. Gerekirse kendilerine kulüp bulmaları ile ilgili yardımcı da olacağız. Dün itibariyle yeni oluşuma başladık. İnşallah hayırlısı olur" diye konuştu.

HASAN VE SONER TAMAM

Yeni sezonda Hasan Kılıç ve Soner Gönül ile yola devam edeceklerinin altını çizen Batu Kaplan şunları söyledi: "Hasan ve Soner gerçekten kaliteli iki oyuncu. Bu oyuncuları bıraksak bir çok kulüp peşine düşer. Genel olarak futbolcularımıza taraftarımızın göstermiş olduğu bir tepki var.  Bu konuda taraftarımızla aynı görüşte değilim. Hepsi kıymetli oyuncular.  Hasan Kılıç ile tekrar anlaştık. Önümüzdeki  yıl yine Samsunspor'da olacak. Kılıç, önümüzdeki sezon kurulacak kadroya inanıyor. Soner bu ligde oynamış iyi bir sol bek. Onunla da devam edeceğiz" Esra VURAL Özel Haber

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN