MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ve beraberindeki partililer önce ülkücü şehitlerin mezarını ziyaret etti, ardından ise asker ve polis şehitlerin mezarlarını ziyaret ederek, dua ettiler.
MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin beraberinde başkan yardımcıları Mesut Aslangiray, Yaşar İnce, Kadın Kolları Başkanı Hasibe Varol ile partili yöneticiler önce Eski Malatya’daki Karababa Mezarlığında bulunan ülkücü şehitlerin mezarlarını tek tek ziyaret ederek mezar başlarında dua ettiler.
MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, “Ülkücü hareket olarak 46 yıl önce başlamış olan, vatan ve millet aşkı ile dolu her bir gencimizin vatanın bölünmez bütünlüğünü, bayrağını ve ezanın dinmez bütünlüğünü sağlamak için canlarını seve seve veren, bu vatan, bu bayrak var olsun diye gözünü kırpmadan canını ortaya koyan değerli büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ama şunu da iyi bilmelidirler ki, ülkücü hareket, nasıl dün canlarını seve seve verdiyse, bugünde aynı ruh, aynı iman bütün ülkücü harekette vardır. Kesinlikle Kürdistan’dır 36 etnik kökendir kabul etmiyoruz. Türkiye’nin bölünmemesi için gerekiyorsa can vermeye hepimiz seve seve hazırız” diye konuştu.
Eskimalatya’daki ülkücü şehitlerin mezarlarının ziyaretinin ardından MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ve beraberindeki partili yöneticiler, daha sonra Şehir Mezarlığı’na geçerek buradaki asker ve polis şehitlerin mezarlarını ziyaret edip dua ettiler.
Ziyaretler Şehitlik Anıtı’nın da son buldu.