Muğla’nın Dalaman ilçesinde Tersakan Çayı kenarından Kapukargın Köprüsü’ne kadar uzanan Kanalbaşı Caddesi’nde kanal temizliği ve yol düzeltme çalışması başlatıldı.
Dalaman’ın Aşağı Karaçalı Mahallesi’nden Kapukargın Köyü’ne ulaşımı sağlayan Kanalbaşı Caddesi’nde yol düzeltme ve genişletme çalışmalarına başlandı. Belediyeye ait iş makineleri ile kanal başında temizlik çalışmaları yapıldı.
Yol çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz; “ Kanalbaşı Caddesi dar ve çok bozuk olduğu için vatandaşlarımız tarafından fazla kullanılamıyordu. Yaptığımız temizlik ve düzeltme çalışmalarımızın sonunda ise, Aşağı Karaçalı Mahallesi’nden Kapukargın Mahallesi’ne ulaşım daha rahat bir şekilde yapılabilecektir. Kanalbaşı Caddesi Dalaman için önemli bir cadde konumundadır. Bugüne kadar ihmal edilmiş. Biz Tersakan Çayı’nın kenarında bulunan alanı temizletiyoruz ve yolun düzeltme çalışmasını yapıyoruz. Çay kenarının temizlenmesi ile aynı zamanda yolda genişlemiş olacaktır. Artık vatandaşlarımız yol geniş ve düzeltilmiş olduğu için burayı daha fazla kullanacaklardır” diye konuştu.