Gökhan HEBEPÇİ - İSTANBUL /

Eczacıbaşı VitrA, 2015 Kadınlar Dünya Kulüpler şampiyonluğunu ve DenizBank Bayanlar Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu görkemli bir geceyle kutladı.

Karaköy'deki Ferah Feza'da gerçekleştirilen geceye, Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, Kulüp İkinci Başkanı Erdal Karamercan, Kulüp Yönetim Kurulu üyeleri, Eczacıbaşı VitrA oyuncuları ve teknik kadro, Tigers taraftar grubu ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Gecede şampiyonlukların kısa hikayesini anlatan video gösteriminin ardından tezahüratlar eşliğinde şampiyonluk pastası kesildi.

Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı, gecede yaptığı konuşmada kulüpte birçok oyuncunun gelip geçtiğini, birçok sporcu kuşağının yetiştiğini belirterek, "Bu sene iki kupa kazandık. Çalışkanlığın, disiplinin, hedefe kilitlenmenin ne demek olduğunu, çelik gibi sinirin ne olduğunu bize güzel gösterdiniz. Bütün dünyaya Eczacıbaşı'nın neler yapabileceğini gösterdiniz" ifadelerini kullandı.

Kulüp başkan yardımcısı Erdal Karamercan ise hem Avrupa hem de Dünya şampiyonluğuyla inanılmaz bir başarı elde ettiklerini söyledi.

Takım Menajeri Nalan Ural da Türk ve yabancı oyuncuların kaynaşmasını sağlayan takımın tecrübeli isimleri Esra Gümüş Kırıcı ve Neslihan Demir Güler'e teşekkür etti.

Takım kaptanı Esra Gümüş Kırıcı da kupaları kolay kazanmadıklarını ve bu sezonki kadar güzel duyguları hiç tatmadığını ifade etti.

Basın mensuplarına konuşan oyuncular Neslihan Demir Güler ve Gözde Yılmaz, çok önemli bir başarı yakaladıklarını belirterek, önümüzdeki yıllarda da aynı başarıyı sergilemek istediklerini söylediler.