Adana Atlıspor Kulübü tarafından gerçekleştirilen “Senior Klasman Tenis Turnuvası” na farklı illerden erkek ve kadın toplam 112 sporcu katılıyor.
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Atlıspor Kulübü’nü ziyaret ederek hem yetkililerden tenis turnuvası hakkında bilgi aldı, hem de katılan sporculara başarılar diledi.
Hadi, tenisin her yaşta yapılabilecek çağdaş bir spor olduğunu, ileri yaşta kadın ve erkeklerin mücadelesine hayran kaldığını, özellikle tesislerin ve hava koşullarının Adana’da 12 ay tenis sporu yapmaya uygun olduğunu söyledi.
Akdeniz Oyunları nedeni ile Atlıspor Kulübü’nün tamamen yenilendiğini ifade eden Hadi, “Adana Atlıspor Kulübü Türkiye’de binicilik, tenis ve yüzme gibi sporların yapıldığı sayılı tesisler arasında gösteriliyor. İstanbul, Ankara, Trabzon, Malatya, İzmir, Konya, Zonguldak ve Antalya gibi illerden müsabakaya gelenlerin olduğunu öğrenince çok gururlandım. Konuk sporculara başarılar diliyorum. Bir şeye ihtiyaçları olduğunda lütfen bizleri uyarsınlar” dedi.
Bu arada turnuva tek erkekler ve kadınların yanı sıra çift erkek ve kadınlar olarak gerçekleştirilecek. Dereceye girenlere kupa verilecek.