BAYBURT (AA) - Bayburt Üniversitesi'nde eğitim gören bir grup öğrenci, Memnune Evsen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Bayburt Üniversitesi Turizm ve Gezi Kulübünün organize ettiği ziyarete Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve eşi Rüveyda Coşkun da katıldı..

Coşkun, öğrencilerinin duyarlı yaklaşımlarının kendisini de mutlu ettiğini belirterek "Öğrencilerimizin yaşıtı bir çok genç yeni yıla oyun ve eğlence ile girerken bu öğrencilerimizin sergilediği hassasiyet bizleri çok mutlu etti. 2015 yılının ilk gününde öğrencilerimizin bu anlamlı ziyaretinde rektörlük olarak onların yanında olmak istedik ve bu ziyareti birlikte gerçekleştirdik" dedi.

Huzurevinde yaşamlarını sürdüren yaşlı, hasta ve kendilerine bu zor günlerinde bakacak kimsesi bulunmayan vatandaşları hatırlayan öğrencilerine teşekkür eden Coşkun, "Bayburt Üniversitesi öğrencilerinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki anlamlı faaliyetlerini yine destekleyeceğiz. Onların bu türden düşünceleri bizler içinde sevindirici. Çünkü huzurevlerinde kalan bu vatandaşlarımız bizleri yanlarında görünce çok mutlu oluyor. Onları mutlu görmek bizleri de ziyadesiyle sevindiriyor" diye konuştu.

Coşkun ile öğrenciler ziyarette, huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler de takdim etti.