İzmir’in Menderes ilçesinde, ilçeye kazandırılması planlanan altı adet halı saha için önemli bir adım atıldı.
Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçeye kazandırılacak halı sahalar için Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile protokol imzaladı. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda imzalanan protokol ile Menderes’e altı adet halı saha yapılacağı öğrenildi.
Halı sahaları kısa sürede ilçeye kazandırmak istediklerini ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "İlçemizde ne yazık ki vatandaşlarımızın spor yapacağı alanlar kısıtlı. Özellikle en büyük talep halı saha için geliyordu. 80 bin nüfusu olan bir ilçenin merkezinde ne yazık ki halı saha yok. Biz de vatandaşımızın bu sıkıntısını ortadan kaldırmak için girişimlerimizi gerçekleştirdik. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda yaptığımız görüşmeler sonunda Teşkilat Başkanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile ilçemize halı sahaların yapılmasını öngören protokolü imzaladık" dedi.
5 mahallede toplamda altı halı saha yapılacağını kaydeden Başkan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Protokol ile 6 adet halı sahanın Menderesimize kazandırılması için imzalar atıldı. İhale sürecinin ardından en kısa sürede halı sahalar ilçemize kazandırılacak. Halı sahalarımız Oğlananası, Bulgurca, Tekeli, Altıntepe ve Cüneytbey mahallelerimize yapılacak."