Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası müsabakalar tüm hızıyla devam ediyor.
Badminton, Basketbol, Futbol, Futsal, Hentbol, Masa Tenisi, Satranç, Tenis ve Voleybol, Ferdi Branşında ise Atletizm, Jimnastik, Eskrim, Güreş, Judo, Karate, Kros, Okçuluk, Teakwondo ve Yüzme branşlarında gençler, küçükler ve yıldızlar bay - bayan kategorilerinde olmak üzere 19 branşta faaliyetler devam ediyor.
Okullar arası spor müsabakalarında gençlerin yeteneklerini sergilediğini belirten Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı: “Şu ana kadar Futbol, Masa Tenisi, Tenis, Basketbol, Hentbol, Badminton, Judo “ Genç Erkekler ve Genç Kızlar, Kros “ Genç Erkekler, Genç Kızlar, Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler” Kategorilerindeki maçlar sona ermiştir. Düzenlenen müsabakalarda 183 okuldan takım ve ferdi branşında bin 304 öğrenci ve sporcu kıyasıya mücadelesine devam ediyor. Burada il birincisi olan takımlarımız ve okullarımız bir üst grupta İlimizi temsil etmeye hak kazanacaklardır. Yerelde yaptığımız bu müsabakalar aynı zamanda gençlerimizin profesyonelliğe adım atmaları ile birlikte ulusal ve uluslararası müsabakalara katılma yolunda önemli bir adım olarak değerlendirilmelidir. Geçtiğimiz yıl okullar arası müsabakalara katılım bazında Güneydoğu Anadolu Bölgesinde 2. olduk. Biz il müdürlüğü olarak gençlerimizin tüm branşlarda spor yapabilmeleri için bütün imkânlarımızı seferber etmiş durumdayız” dedi.