Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan Torbalıspor sahaya inerek, ilk idmanını Pamukyazı Tesisleri’nde gerçekleştirecek.
Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’de şampiyon olan Torbalıspor, yeni sezonda kadrosuna kattığı 10 yeni futbolcuyla Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de de başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor. Bir yandan sezon hazırlıklarına başlayan Torbalıspor, diğer yandan da tesisleşme adımını tamamlamak için inşaatı devam eden kulüp binasının çalışmalarını hızlandırıyor.
HAZIRLIK KAMPI ÖDEMİŞ GÖLCÜK’TE
9 Temmuz 2015 Perşembe günü Pamukyazı Tesisleri’nde toplanarak sezonu açacak olan Torbalısporlu futbolcular, taraftarlarla da bir araya gelecek. BAL’da da iddialı takımlar arasında yer almak isteyen Torbalıspor, yeni sezon hazırlıklarını Ödemiş Gölcük’te tamamladıktan sonra 8 takım ile hazırlık maçı yapacak.
“TORBALI’YI FUTBOL KENTİ YAPACAĞIZ”
Torbalı’yı futbol kenti yapacaklarını belirten Torbalıspor Kulüp Başkanı Özgür Erman Çağlar, “Sanayisiyle, ekonomisiyle, tarımıyla ve turizmiyle tüm bu faaliyetlerin harman olduğu kentimizi futbolda da ait olduğu seviyelere çıkarmayı kendimize görev edindik. Geçtiğimiz sezon Torbalılı hemşerilerimizle birlikte futbolun heyecanını, atmosferini ve birleştirici, bütünleştirici duygularını yaşadık. Hedeflerimiz doğrultusunda çıktığımız yolda camia olarak her şeyden önce Torbalı’yı futbol kenti yapacağımıza inandık. Bir İzmir takımı olarak 2015-2016 sezonunda da şampiyonluğa ulaşarak hedefimize bir adım daha yaklaşacağız” dedi.