Manisa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından 26 yeni üyeye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik ruhsatı verildi. Müşavirlere ruhsatlarını veren Oda Başkan Sadık İrier, yeni üyelerle birlikte yaklaşık 900 üyeye sahip olduklarını söyledi.
1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Muhasebe Haftası kapsamında etkinlikler devam ediyor. Manisa Serbest Muhasebeci Mali Müşavir odası tarafından Muhasebe Haftası’nda 26 yeni üyeye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ruhsatı verildi.
Muhasebe Haftası kapsamında ruhsat törenini gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan İrier, “Böylesi bir etkinlik anılarda kalacaktır diye düşündük. Ben kendilerine bu ruhsatların hayırlı olmasını diliyorum. Biz ülke genelinde 77 Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası olarak 250 bin çalışanımızla ciddi bir örgüt yapısına sahibiz. Aramızda siyasete dahil olan arkadaşlarımız oldu. Ben siyasetle uğraşan arkadaşlarımızın artmasını istiyorum. Çünkü mesleğimizin geleceği için parlamentoda ne kadar çok olursak, problemlerimizi çözmemiz o kadar kolay hale dönüşür” diye konuştu.