Aydin Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. ASKİ ekipleri gece 23.00’de başladığı yağmur suyu boruları döşeme çalışmalarını sabaha karsı bitirdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) 7 Eylül Mahallesi’nin yağmur suyu sorununu çözdü. Yağışın yoğun olduğu günlerde Efeler ilçesinde biriken yağmur suyunu engellemek için çalışma yürüten ASKİ problemi çözdü. Atatürk Devlet Hastanesi önünde başlayan çalışmalar da kullanılan 1000’lik ve 1200’lük borular yağmur sularını Tabakhane Deresi’ne taşıyacak.

Güzelhisar Mahallesi Albay Şefik Caddesi ile Atatürk Devlet Hastanesi güzergahında, yer altına döşenen borular sayesinde özellikle ESKO İş Merkezi ve Yedieylül Mahallesi’nin üst kısmında yaşanan yağmur sularının yol açtığı su birikintilerinin önüne geçildi.

Adnan Menderes Bulvarında gece yarısı başlayan çalışmalar sabaha karşı sona erdi. Albay Şefik Caddesi ve Süleyman Seba (Eski Garaj Caddesi) Caddelerine yapılan yağmur suyu döşeme çalışmalarının ardından önümüzdeki günlerde bu caddelere asfalt çalışmaları da yapılacak.

Vatandaşların istekleri doğrultusunda alt ve üst yapı anlamında kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti.