İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2014 Araştırması”na Gaziantep’ten 20 şirket girdi.
Sanayi şirketlerinin üretimden satış gelirleri dikkate alınarak ülkenin en büyüklerinin belirlendiği “İSO 500 - 2014” araştırmasına göre, Gaziantepli 20 firma da büyük şirketler kategorisinde yerini aldı.
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, listeye giren 20 firmayı kutladığını belirterek, “Firmalarımızın başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.
Şehrin gelişmesine katkı sunan firmaların her platformda Gaziantep’i başarıyla temsil ettiğini belirten Bartık, bu sayının artması için çalıştıklarını vurguladı.
Bartık, dünyada yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen mücadelenin devam ettiğini ifade etti. Bartık, şöyle devam etti:
“Sıkıntıları göğüsleyen, istihdama katkı sağlayan işadamlarımızın başarılarının daim olmasını diliyorum. Bütün olumsuzluklara rağmen mücadeleden geri durmayan şirketlerimizin daha da büyüyeceğinden eminim. Fedakarca çalışan katma değer sağlayan işadamlarımız göğsümüzü kabartıyor. Listeye giren firmalarımızı tebrik ediyorum. Temennim gelecek senelerde bu sayının artmasıdır.”
Türkiye’nin ortaya koyduğu hedeflere ulaşabilmek için katma değeri yüksek ürünlere yatırım yapılması gerektiğine dikkati çeken Bartık, “Gaziantepli işadamlarımız her zaman ülkenin hedeflerine ulaşması için elini taşın altına koymasını bilmiştir. Bundan sonra da aynı bilinçle hareket edeceklerinden şüphem yok” diye konuştu.