Enerji Verimliliği Derneği ve Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle “Enerji Çocuk Projesi” kapsamında düzenlenen “Enerji Verimliliği Resim Yarışması”nda dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.
Adana Sanayi Odası Salonu’nda düzenlenen ve öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı törende konuşan Adana Sanayi Odası ve Enerji Verimliliği Derneği Şube Başkanı Zeki Kıvanç, çocukların enerji verimliliği konusunda bilinçlendirilmesini, resim yarışması ile sanat becerilerinin gelişimine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirterek, yarışmaya gösterilen ilgi ve katılımın sevindirici olduğunu söyledi. Kıvanç, “Enerji verimliliği konusunda elçilerimiz olmanızı, okulda evde, günlük yaşamınızın her noktasında enerjinin etkin kullanılması noktasında büyüklerinize örnek olmanızı gerektiğinde onları uyarmanızı istiyoruz” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar da, resim yarışmasında dereceye giren öğrencileri kutladı, enerji bilincinin yayılması için okullarda yapılan bu tür etkinliklerin önemini vurguladı.
Törende daha sonra resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.