Voleybol Kadınlar 1. Ligi’nde Sakaryaspor’u ağırlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Voleybol Kadınlar 1. Ligi B Grubu’nun 4. haftasında Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, Sakaryaspor’u konuk etti. İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanan maça Anakentspor etkili başladı. Kırmızı-beyazlılar 1. seti 25-12 önde tamamlayarak 1-0 öne geçti. Samsun ekibi ikinci sette geriye düşmesine rağmen toparlandı ve rakibine karşı üstünlük kurmayı başardı. Kırmızı-beyazlılar, bu seti de 25-17 kazanarak farkı ikiye çıkardı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentpor, üçüncü sete ise üst üste sayılarla başladı. Farkı iyice açan kırmızı-beyazlılar, 3. seti ise 25-5’lik farklı skorla önde bitirerek maçı da 3-0 kazandı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor, bu sonuçla 4 haftada galibiyet sayısını 3’e çıkararak üst sıralarda iddialı olduğunu gözler önüne serdi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Kulübü Başkanı Kadir Koçak, maç sonunda sahaya inerek sporcuları tebrik etti.