Okulun Spor Salonunda ve Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda deneyimli antrenörlerin eşliğinde Voleybol, Basketbol ve Yüzme branşında çalışmalar Cumartesi ve Pazar günleri tüm hızıyla devam ediyor. Branşa yönelik gereken tüm temel bilgi ve beceriler sporculara kazandırılmakta olup, kulüpler bazında birer müsabaka sporcusu olmaları yönünde teşvik edilmekteler.

 

Voleybol ve Basketbol branşlarında kız ve erkek grupları yaş kategorilerine ayrılarak, kendi yaşıtları ile gerekli becerilere sahip olma konusunda çalışmalarını sürdürmekteler.

 

Antrenörler sporculara voleybol ve basketbol oyununun tüm inceliklerini göstererek, bu yolda olumlu gelişmenin sağlanması konusunda hassas davranmaktalar. Bu çalışmalar neticesin de oluşturulan takımlar, ilimizde gerçekleşen spor organizasyonlarında da mücadelelerine devam etmekteler.

 

Son yılların en gözde sporlarından birisi olan Yüzme branşı ile ilgili olarak okula ait olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda hafta içi yetişkinlere, hafta sonu ise (3-5 yaş) ile (6-14) yaş gruplarına olmak üzere çocuklarımıza yönelik seanslarımız devam ediyor. Seanslara sporcu sayılarının kalabalık olmamasına ve antremanın amacına uygun olarak yapılabilmesi için gerekli ortamın oluşturulmasına özen gösteriliyor.

 
“Tüm bu bilgiler ışığında, Ses Okulları olarak siz sporsever hemşehrilerimizi, sporun tüm güzelliklerini birlikte yaşamak adına spor okullarımıza bekliyoruz”
“Çok kısa bir zaman sonra da Kapalı Tenis Kortu, Kapalı Halı Saha, Fitness, Pilates ve Jimnastik branşlarında da sizlerle birlikte olacağız.”