Paris’te inşaat çalışmaları sırasında bulunan 2 dünya savaşından kalma bomba nedeniyle, çevredeki evler boşaltılırken tren seferleri de iptal edildi.
Paris’in yakın banliyösü Noisy-Le-Sec’te yapılan inşaat çalışmaları sırasında bulunan 2 dünya savaşından kalma İngiliz menşeli bomba yüzünden çevrede oturanlar evlerini terk etmek zorunda kaldılar. Evlerini terk edenler spor salonlarına geçici olarak yerleştirildi. Olay yerine gelen bomba uzmanları, inşaat kazısı esnasında bulunan bombayı etkisiz hale getirmek üzere çalışmalarını sürdürürken, bombanın bulunduğu mevkiden geçen demiryolu hattı da geçici olarak kapatıldığı açıklandı.
Gare de l’est tren garından kalkan uluslararası ve şehirlerarası hızlı tren TGV ile banliyö trenlerinin de seferlerinin geçici olarak iptal edilmesi, bombanın bulunduğu güzergah üzerinde oturanların ulaşımını da büyük ölçüde aksattı. Bombanın bulunduğu banliyöde olay yerine yakın oturan bazı Türk vatandaşlarının da yakın banliyölerdeki yakınlarının evine sığındığı kaydedildi.