Ordu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü tarafından düzenlenen ‘Kaf Dağına Şiirler’ etkinliği, şiir severleri bir araya getirdi.
Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu’nda gerçekleşen şiir dinletisine ODÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Saim Zeki Bostan, akademik ve idari personel, çok sayıda öğrenci ve davetli katıldı. Akademik danışmanlığını Öğr. Gör. Reşit Akdağ’ın yaptığı 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü üyelerinin yaklaşık bir saat süren etkinliğinde genç yetenekler şiirlerini okudular.
Toplamda 20 şiirin yorumlandığı etkinlikte performanslar dekor, ses ve ışık efektleri eşliğinde renklendirildi. Necip Fazıl Kısakürek, Ahmet Selçuk İlkan, Cemal Safi, Serdar Tuncer, Bedirhan Gökçe, Bahattin Karakoç, Yahya Kemal Beyatlı, Sezai Karakoç, Mehmet Yunus Aytek, Edip Cansever, Şevki Dinçer, Nurullah Genç, Aşık Sefai, Ersin Hoşgenç gibi şairlerin şiirleri, seyirciler tarafından ilgi ve beğeniyle dinlenirken, gerçekleşen Kum Sanatı gösterisi de geceye ayrı bir güzellik kattı.
Ayrıca işitme engelli öğrencilerden oluşan ‘Papatyalar Grubu’nun Ataol Behramoğlu’ya ait ‘Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var’ adlı şiir dinletileri ile Kardelen Çiçeği Ekibinin Zeybek oyunu ise büyük beğeni topladı.
Ordu Üniversitesi 21. Yüzyıl Gençlik ve Münazara Kulübü öğrencilerinin "Kaf Dağına Şiirler" adlı şiir dinletisi toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.