Eski Samsunspor futbolcusu ve Kulüp Başkanı Emin Kar için vefatının 1. yılında Asri Mezarlıkta tören düzenlendi. Gerçekleşen törene Yılport Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Genel Müdürü Soner Soykan, Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Yardımcısı Vennas Akyol Haznedar, Samsunspor Kulübü Basketbol Şubesi Başkan Vekili Arzu Uslu, Melis Kalkavan Erdoğan ve diğer üyeler, Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç, Ak Parti Çevre Şehir Kültür Başkan Yardımcısı Oğuzhan Serinkaya, eski Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, eski MÜSİAD Başkanı Haluk Tan, eski hakem Ali Gürler, Samsunspor taraftarları ile merhum Emir Kar'ın oğlu Mustafa Kar ve ailesi katıldı.

ÖNEMLİ BİR DEĞERDİ 

Yılport Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Emin Kar’ın önemli bir değer olduğunun altını çizerek, “Emin Samsunspor’un en kötü zamanlarında dahi takıma kulübe sahip çıktı. Emin şehirde herkesin kalbine dokunan Samsunspor için mücadele eden birisiydi. Şehrimizin ve kulübümüzün en değerli isimlerindendir. Allah tekrardan mekanını cennet eylesin. Ailesine ise sabırlar versin” diye konuştu.

DEĞERLERE SAHİP ÇIKMALIYIZ 

Yılport Samsunspor Genel Müdürü Soner Soykan, Emin Kar gibi değerlere asıl yaşadıkları zaman sahip çıkılması gerektiğine değinerek, "Hepimizin başı sağ olsun. Emin abi başkanlık, Yöneticilik dışında hepimizin abisi sevdiğimiz, saydığımız bir değerdi. Vefatının 1'inci yıl dönümünde ailesi ile beraberiz. Zaman akıp geçiyor. Dün gibi geliyor ama bir yıl geçmiş. Asıl Emin abi gibi değerlerimize yaşarken sahip çıkmamız lazım. Üzgünüz. Nuri Asan Tesisleri'nde yeni düzenlediğimiz hibrit sahaya da adını vererek ölümsüzleştirdik" dedi. 

emin kar hakkı tomaç

MEKANI CENNET OLSUN 

Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç, Emin Kar'ı bir kez daha rahmetle anarak, "Emin Samsunspor için çok mücadele etti. Yeri har zaman bizim ve camia için çok ayrıdır. Ölüm yıl dönümünde mezarı başındayız. Allah tekrardan mekanını cennet eylesin ailesi sabır versin" ifadelerini kullandı. 

ACIMI HAFİFLETECEK 

Emin Kar'ın kendisi için çok değerli olduğuna değinen eski Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise şunları söyledi: "Böyle üzücü bir günde beraberiz. Benimde başkanlığımı yaptı. Top oynadığı dönemde karşılıklı oynadık. Çok değerli, saygı duyduğum birisiydi. Vefatını ansızın öğrenmiştim ve cenazesine katılamamıştım. Dolayısıyla ölümünün yıl dönümünde olmak benim acımı hafifletecekti. Ailesine sabırlar diliyorum"

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.