Silifke Belediyesi, ilçenin en gözde yayla mekanlarından biri olan Gökbelen Mahallesinde, yeni bir çevre düzenlemesi gerçekleştirecek.
Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Gökbelen Yaylasında başlatılacak olan yol, parke taşı döşeme ve meydan düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyerek, başkan yardımcılarına ve birim müdürlerine eksikliklerin tamamlanması için talimatlar verdi. Turgut, “Çınar ağaçlarının gölgelediği Gökbelen meydanında, geleneksel dokuyu, doğayı ve estetik görüntüyü koruyan modernleştirme çalışmalarına başlayacağız. Gökbelen, yaz sezonunda Silifkelilerin akın ettiği cazibe merkezi haline gelen önemli bir yaylamızdır. Burada yapacak olduğumuz, yol bakım, asfalt ve meydan düzenleme çalışmalarıyla mahallemize modern bir görünüm kazandırarak, yaylamızın kalıcı bir hizmete kavuşmasını da sağlamış olacağız. Gökbelen Mahallemizi bugüne kadar görmediği birçok hizmetlerle tanıştırdık. Önümüzdeki günlerde temizlik ve meydan düzenlemesi konusunda daha iyi ve daha etkin bir hizmete kavuşturacağız. Belediye hizmetlerimiz ve denetimlerimiz artacak. Yol çalışmalarımızı da devam ettirerek, yaz döneminde Gökbelen’e gelen ve yayla olarak kullanan vatandaşlarımızın rahat etmesi için belediye olarak elimizden ne geliyorsa onu yapacağız. Sahilde nasıl çalışma yapıyorsak, özellikle yaz döneminde vatandaşımızın en iyi şekilde yararlanmasını nasıl sağlıyorsak, yaylalarımıza da köylerimize de aynı hizmeti götüreceğiz. Belediye olarak elimizdeki imkanları en rasyonel şekilde sunacağız.
Burada ki çalışmalarımızın yaz sezonuna kadar tamamlanmasını planladık ve meydanı çevreleyen binaların bakım-onarımının yanı sıra, yol ile sokaklarda belirlediğimiz eksiklikleri de yayla sezonuna kadar bitirmeyi düşünüyoruz” dedi.