Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe’ye düzenlenen silahlı saldırıyı kimsenin tasvip etmediğini belirterek, bir daha böyle şeyler yaşanmamasını temenni etti.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Merkez ve Şube Başkanları Toplantısı’na katılan Terim, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’ye düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili görüşleri sorulan Terim, "Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıyı tabii ki tasvip etmek mümkün değil. Hiç hoş bir şey değil. Hiç kimsenin hoşuna gitmeyen, çok çirkin bir olay. İnşallah bir daha böyle şeyler görmeyiz. Zaten hepimiz geçmiş olsun dileklerimizi söyledik ama dediğim gibi herkesin lanetlediği bir olay" dedi.
TEPKİ ÇEKEN ANONS
Fatih Terim’in salona gelişinin ardından yapılan bir anons ise basın mensuplarının tepkisine neden oldu. Basın mensuplarının görüntü aldığı sırada, gazetecilere aile içi toplantı yapılacağı ve toplantının basına kapatılacağı bilgisi verildi. Ardından yapılan, "AA ve TRT dışındaki basın mensuplarının şu andan itibaren çekime son vermeleri gerekmektedir" şeklindeki anons diğer basın mensuplarından tepki aldı.
TÜFAD Başkanı’nın uyarısıyla anons yenilenerek, bir süre sonra AA ve TRT muhabirlerinin de çekime son vermesi istendi.