PTT 1. Lig’in 24. haftasında Boluspor kendi evinde Denizlispor’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşama sonrası teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.
Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, 3 puan almak için çıktıkları maçtan beklemedikleri sonuçla puansız ayrıldıklarını ifade ederek, “Maça geçen hafta deplasmanda 3 puan almış bir takım olarak çıktık. Bu maçı galibiyetle kapattığımız taktirde önümüzün çok açılacağını biliyorduk ama maçında bir o kadar zor geçeceğini biliyorduk. Oyuncularımızla da bunu görüştük konuştuk. Hatta ikinci yarının en zor maçını oynayacağımızı da oyuncularımıza söyledik. Aklımızın ucundan geçmeyen bir mağlubiyet aldık. Aslında maçı kazanacak pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. Golü bulamadığınız her dakika rakibin direnci artıyor. Rakibe hemen hemen hiç pozisyon vermeden 1-0 mağlubiyet aldık, bizim için çok üzücü. Bu maç özellikle önem verdiğimiz iddiamızı ortaya koyabileceğimiz bir maçtı ama onu öteledik. Geçen hafta aldığımız Altıordu maçının bir önemi kalmıyor. Böyle maçları ne yapıp edip kazanmanız gerekli. Bu mağlubiyetle lig bitmiyor. Hemen toparlanıp önümüzdeki maça konsantre olmamız gerek” dedi.
DENİZLİSPOR CEPHESİ
Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise, maç sonu değerlendirmesinde, “Öncelikle 3 puan almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çok uzun bir süre sonra 3 puan aldık. Benim takımımla dördüncü maçım. Bundan önceki maçlarda da inanılmaz mücadele ettik. Çok iyi oynadığımız maçlar olmuştu ama 3 puanı hanemize yazdıramamıştık. Maçın nasıl geçeceğini bir haftadır çalışıyoruz. Boluspor’un iç sahada problemlerini çok iyi biliyorduk. Ben hep futbolcularıma da söyledim biz bugün ilk golü de yesek bu maçı yine çevirirdik. Bu inanç futbolcularımızın hepsinde vardı. Bugün çok mücadele ettik, çok istedik. Bizim için altın değerinde bir üç puandı. Boluspor’da kazanma adına her şeyi yaptı. Çok mücadele ettiler. Bugün biz onlar kadar mücadele ettik ama onlardan daha inançlıydık ve o inançla kazandık. Bütün oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu.