AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Bayramların birlik ve beraberliği pekiştirmek için önemli fırsat olduğunu söyledi.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Öz, “Birlik ve beraberliğimiz, bizim en büyük gücümüzdür. Bu aziz vatan üzerinde ebediyen yaşamamızın şartı budur. Kalplerimiz bir olduğunda hiçbir gücün bizi birbirimize düşüremeyeceğini tarihi tecrübelerimiz bize öğretmiştir. Fitne ve fesat odalarının birliğimizi bozmaya dönük çabaları, bizlerin dayanışması karşısında boşa çıkacaktır.

Değerli vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramı’nı candan tebrik ediyor, sağlık ve huzur içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum. Bayramların, bizim toplum hayatımızda, kültürümüzde, birlik ve beraberliğimizin sağlanmasında çok özel ve anlamlı bir yeri vardır. Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, birbirimize olan sevgi ve saygı bağlarımızı kuvvetlendirmek, kardeşliğimizi daha da derinleştirmek bakımından hiç şüphesiz önemli bir fırsattır. Bu bayramı da böyle değerlendirmek doğru olur.

Yaşadığımız bu coğrafyada, ülkemizin yanı başında cereyan eden olaylara baktığımızda birlik ve beraberliğin ve kardeşliğin ne kadar önemli olduğunu bayram vesilesiyle daha iyi anlamamız ve hatırlamamız gerekmektedir. Çünkü birlik ve beraberliğimiz, bizim en büyük gücümüzdür. Bu aziz vatan üzerinde ebediyen yaşamamızın şartı budur. Kalplerimiz bir olduğunda hiçbir gücün bizi birbirimize düşüremeyeceğini tarihi tecrübelerimiz bize öğretmiştir. Fitne ve fesat odalarının birliğimizi bozmaya dönük çabaları, bizlerin dayanışması karşısında boşa çıkacaktır. Ekonomimizdeki gelişme, toplumsal yapımızdaki canlılık, kültürel dokumuzdaki zenginlik bize bakarak yönlerini tayin eden kardeşlerimizi için de umut olmaktadır.

Manevi bir seferberlik havasında kutladığımız bu kutlu günlerin, milletimizin ve bütün insanlığın mutluluğuna vesile olmasını diliyor, milletimizin ve İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum." dedi.