ATATÜRK Stadı'ndaki yenileme çalışmaları tamamlanamadığı için yeni sezonda ilk 2 iç saha maçını Manisa'da oynamayı planlayan Göztepe ve Altınordu, 19 Mayıs Stadı'nın da bakıma alınmasıyla şoke olurken, İki İzmir kulübü bu kez rotayı Denizli'ye çevirdi. Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman'ın, "19 Mayıs Stadı'nda zemin ve drenaj sistemi değişecek. İzmir ekipleri alternatiflere yönelsin" açıklamasından sonra arayış içine giren yönetim, Atatürk Stadı için Denizlispor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor.
Geçen sezon maçlarının büyük çoğunluğunu Manisa'da oynadıklarını hatırlatan Altınordu Futbol direktörü Murat Dizdar, ortaya çıkan yeni tabloda Denizli'nin en yakın seçenek olduğunu söyledi. "Manisa olmazsa, Denizli en yakın merkez" diyen Göztepe teknik direktör Metin Diyadin ise Buca Arena'yı da düşünebileceklerini dile getirdi.
PTT 1'inci Lig'in ilk haftasında Denizlispor, Altınordu ve Göztepe rakiplerini evinde ağırlayacak. Denizli'nin kesinleşmesi halinde üç takım Atatürk Stadı'nda birer gün arayla maçlarını oynayacak.
AKHİSAR BELEDİYESPOR'DA ZORDA
Manisa 19 Mayıs Stadı'nın bakıma alınması, üç sezondur bu tesisi kullanan Akhisar Belediyespor'u da zor durumda bıraktı. Süper Lig'in ilk haftasında Torku Konyaspor'la deplasmanda oynadıktan sonra ikinci hafta Mersin İdman Yurdu'nu konuk edeceklerini hatırlatan Başkan Hüseyin Eryüksel, "Umuyoruz 19 Mayıs Stadı Mersin karşılaşmasına yetişir. Aksi halde bu müsabaka için Balıkesir Atatürk Stadı ya da Buca Arena'yı düşünebiliriz. 2012-2013 sezonunda da stadın bakımda olması yüzünden Kayserispor'la Buca'da oynamıştık, yine Buca'ya geliriz" şeklinde konuştu.