Atakum Belediye Meclisi 2019 Yılı Haziran Ayı 10'uncu Birleşimi 1'inci Oturumu'na ait toplantı Belediye Başkanı Cemil Deveci başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 2 gündem dışı olmak üzere toplam 18 madde görüşülerek oy birliği ile ilgili komisyonlara havale edildi.

BİRLİKTE KARAR ALINACAK 
Mecliste konuşan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, "Kentimizin sorunlarını sadece meclis toplantılarında değil, her alanda ve her zaman paylaşabilmeliyiz. Biz böyle bir dayanışma içeriside kentin yararına olacak, birlikte yönetim analayışı sergilemeliyiz. Çünkü ülkemiz, şehrimiz ve ilçemizin böyle bir yönetim anlayışına ihtiyacı var. Çünkü biz 5 yıl boyunca Atakum partisinin üyesiyiz. Biz Atakum partisinin ruhu ve birleştirici gücüyle birlikte karar alacağız. Çok zor şatlarda göreve geldik. İçinde bulunduğumuz şartlar da oldukça zor. Bizim tarihimizde de her zaman zoru başarma gibi bir durumumuz var. Biz 1919'dan daha zor şartlar altında değiliz. Bunu yapabiliriz. O yüzden Atakum'un başarısı için her türlü söz öneri ve eleştiriyi bekliyorum" dedi. 

Komisyon toplantısı bugün saat 14:00'te, Meclis Toplantısı ise 14 Haziran Cuma günü saat 14:00'te Atakum Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.
 
Merve İLHAN