AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Ali Mete, İspir ve Pazaryolu teşkilatlarını ziyaret etti.
Ziyaretleri kapsamında teşkilatlarda konuşma yapan Milletvekili Aday Adayı Ali Mete, “AK Partiyi güçlü kılan teşkilatların sağlamlığıdır ve güvenilirliğidir” dedi. Aralık 2014’ten buyana sahada seçim çalışmaları yaptığını ifade eden Mete, “Bizim en önemli bilgi kaynağımız teşkilatlarımızdır. Bilgi kaynaklarımızın teşkilatlarımız olması bizim için en büyük kazanımdır.
Siyasette en önemli şey, bilgi kaynaklarınızın temizliğidir. Bilgi kaynakları temiz olan siyasetçinin kararları da temiz olacak ve şehrine hizmet ederken temiz bilgilerle hizmet edebileceklerdir. İl ve İlçe teşkilatlarımızın varlığı ve çalışkanlığı bizi zaferlere eriştiren en büyük sermayemizdir. Kurucu liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı başarıdan başarıya koşturan en büyük güç sağlam teşkilat yapımızdır. Anadolu’da siyaset külfete katlanmaktır. Aşınızı, işinizi, eşinizi ve çocuklarınızı bile ihmal ederek bu mübarek topraklara hizmet ediyorsunuz. Yani milletimizin selameti için ciddi bedeller ödüyorsunuz. Sizlerin bu gayretlerinizi görüyorum ve takdir ediyorum. İlçelerinizin sorunlarını dinliyorsunuz, çözüm bulmak için gayretler gösteriyorsunuz, partimizi sevgiyle büyütüyorsunuz. Sizlerle omuz omuza bu güzel ilçelerin kalkınmasını sağlayacağız.” Diye konuştu.
Mete, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Aday Adayı olarak ilçelerimizi geziyorum ve teşkilatlarımın desteğini arkamda görmek istiyorum. Teşkilatlarımın desteğini ve sevgisini siyasetin en önemli aşaması olarak görüyorum.
Teşkilatlarımın gönüllerinde yer edinmenin, onlarla iletişim kanallarımızı kalıcı ve sürekli kılacağına inanıyorum. Teşkilatlarımın gönül listelerinde yer almayı arzu ediyorum.”
Ziyaret kapsamında AK Parti İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya da konuşmasında; AK Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Ali Mete’nin teşkilatlarını ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Teşkilat çalışmaları hakkında da bilgiler veren Salih Zeki Çetinkaya, seçimlere yönelik tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ve İspir İlçemizde bu güne kadar kazanılan zaferlerden daha büyüğünü kazanacaklarını ifade etti.