AKHİSAR Belediyesporlu Merter Yüce, altyapısından yetiştiği Altay'ı unutmuyor.
Yıllarca siyah beyazlı formayı giyip kaptanlığını yapan, her fırsatta "Ben Altaylı Merter'im" diyen tecrübeli futbolcunun eski kulübüne 8 çift krampon gönderdiği öğrenildi. Daha önce de altyapıya malzeme yardımında bulunduğu bilinen Merter, yardımının duyulmasını istemese de altyapıdaki futbolcular krampon fotoğraflarını sosyal medyada paylaşıp, kendisine teşekkür etti.
Merter'in eski kulübüne yaptığı jestin ardından bir güzel haber de Altay'ın kardeş kulübü olan Sarıyer'den geldi. İstanbul ekibinin taraftarları, pazar günü deplasmanda Silivrispor ile karşılaşacak siyah-beyazlı ekibe tribün desteği verip, İzmir'den gelecek futbolseverlerin masraflarını karşılayacaklarını duyurdu. Sarıyer Taraftar Derneği'nin 21'inci haftada yine İstanbul'da oynanacak Maltepe maçında da aynı desteği vereceği bildirilirken siyah beyazlılar, kendi internet sitelerinden Sarıyer'e teşekkür etti.
KAPTAN BURAK'A BREZİLYA KUTLAMASI
Altaylı futbolcular, takım kaptanı Burak Cengiz için, "Brezilya usulü" doğum günü kutlaması düzenledi. Sabah antrenmanından sonra, bugün 28 yaşını dolduran tecrübeli oyuncunun başında bir düzine yumurta kırıp üzerine un döken futbolcular, sürprizi, "İyi ki doğdun Burak" şarkısıyla tamamladı. Yumurta ve una bulanan Burak, şaşkın olduğu kadar mutlu bir şekilde duşun yolunu tuttu.

FOTOĞRAFLI