RİZE (AA) - Rizeli Turgut Yılmaz, yoğun kar yağışının ardından evinin terasına dolan kardan yaptığı eşyalarla terasına kafeterya görüntüsü verdi.

Çarşı Mahallesi'nde yaşayan Turgut Yılmaz, Rize'ye çok fazla kar yağdığını, bu nedenle arkadaşlarıyla dışarı çıkamadığını söyledi.

Bunun üzerine evin terasında biriken karla kafe ortamı yaptıklarını anlatan Yılmaz, "Kardan şömine, kardan adam ve oturacağımız bir alan yaptık. Evimin manzarası çok güzel. Bunu da değerlendirmek için arkadaşlarımızla burada oturup çay içtik" dedi.

Yaptıkları kardan şöminenin üzerine taraftarı olduğu Çaykur Rizespor'un atkısını, ayrıca Türk bayrağı diktiklerini ifade eden Yılmaz, "Türk bayrağını İstanbul'da şehit olan Trabzonlu ağabeyimiz Kenan Kumaş için diktik, ayrıca arkadaşlarımızla 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk. Elimizde geldiğince onu yad etmeye çalıştık" diye konuştu.

Yılmaz, kardan kafeyi 7 saatte tamamladıklarını kaydederek, "Rizeliler her durumda pratik zekasını gösterir. Biz de bu şekilde göstermek istedik. Bu kadar güzel manzara varken bunu yapmamamız ayıp olurdu" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, terasının fotoğrafını sosyal medyada paylaştığını, gören arkadaşlarının inanamadığını belirterek, terasa gelerek çay içmek için çok talep aldığını söyledi.