Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü yeni sezon hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Tecrübeli teknik adam Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Kulüp Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na, teknik direktörü Hüseyin Kalpar’a ve takım kaptanı Muhammet Reis’e çiçek takdim eden taraftarlar, yeni sezon öncesinde bir kez daha başarı dileklerinde bulundular. Futbolculara yaptıkları tezahüratlarla büyük moral veren Gazişehir taraftarları, yeni sezonda da takımın şampiyonluk mücadelesinde yanlarında olacaklarını ifade ettiler.

Başkandan altyapıya ziyaret

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Adil Sani Konukoğlu daha sonra Altyapı Koordinatörü İsmail Acar’ı ziyaret etti. İsmail Acar’dan altyapı takımları hakkında bilgiler alan Konukoğlu, U-21 yaş altı futbol takımı oyuncularıyla kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Altyapıya verdiği önemi bir kez daha dile getiren Adil Sani Konukoğlu, genç futbolculara başarılar dilerken en kısa sürede kendilerini A takıma yükseltecek gelişimi beklediğini ifade etti.

Tesislerdeki değişim sürüyor

Aynı zamanda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Tesislerindeki hummalı çalışmalar da devam ediyor. Adil Sani Konukoğlu, altyapı takımlarının kullandığı antrenman sahaları ve soyunma odalarını da tek tek gezerek eksik görülen noktalarda iyileştirmelerin yapılmasını istedi. Tüm yaş kategorisindeki takımların eşit ve en üst düzey şartlarda antrenman yapması için büyük bir çalışma planlanırken, futbolcularda bu gelişmelerden dolayı oldukça mutlu olduklarını dile getirdi.