Efeler Belediyesi tarafından düzenlenen ’Fotoğraf Atölyesi’ etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 120 kişinin kayıt yaptırdığı etkinliğin ilk toplantısı yapıldı.
Efeler Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nce düzenlenen etkinliğin ilk toplantısı Efeler Belediyesi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Efeler Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Varlık, "Etkinliğimizi 35 kişi ile sınırlandırmıştık. Ancak vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine 2 grup daha oluşturduk. Toplamda 120 kişi kayıt yaptırdı. Yoğun ilgilerinden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah etkinlik sonunda herkes istediği seviyeye gelerek en güzel kareleri yakalar hale gelir" dedi.
"ETKİNLİĞİMİZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ"
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, kurs hakkında bilgiler vererek, "Etkinliğimiz 16 Nisan 2015 tarihinde sona erecektir. Çalışmalar her hafta vatandaşlarımızın gruplarına göre Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri saat 19.00 - 21.00 saatleri arasında Efeler Belediyesi ana binada yapılacaktır. Birbirinden değerli eğitmenler, Av. Akın Yakan, Dr. İsmail H. Ertin ve Murat A. çiçek tarafından verilen eğitime yoğun katılım olması bizleri çok mutlu etti. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz başta olmak üzere etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim. İnşallah önümüzdeki dönemlerde daha farklı bir çok etkinlikte yine sizlerle bir araya geliriz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından eğitmenler tarafından ilk eğitim verilerek fotoğrafın tarihçesi anlatıldı.