Ligde inişli-çıkışlı bir performans sergileyen Samsunspor, milli maç arasından sonra kendi sahasında ağırlayacağı Elazığspor maçı hazırlıklarına bugün Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı çift antrenmanla devam etti.
Hafta sonunda Avni Aker Stadyumu'nda Trabzonspor ile hazırlık maçı oynayacak kırmızı-beyazlı ekip, akşam antrenmanına ısınma ve istasyon hareketleriyle başladı. Antrenman, ısınma hareketlerinin arından şut ve taktik çalışmasıyla sonlandı.

“BİZ ZOR MAÇLARI HER ZAMAN KAZANMIŞIZDIR”
Takım olarak zor maçları kazanabilen bir yapılarının olduğunu ifade eden Samsunspor Kaptanı Musa Aydın, “Bu hazırlık dönemini iyi geçirmemiz gerekiyor. Bunun bilincindeyiz. Geriye kalan 8 hafta var. Arkadaşlar ile birlikte kendi hesabımızı yapıyoruz. Play-off umudu için içeride oynadığımız maçların hepsini almamız gerekiyor. Dışarıda oynadığımız maçlardan da en az 1 galibiyet almamız lazım. Artık şehri de arkamıza alırsak Elazığspor ile başlayan hedefimize, ilk adımı atmak istiyoruz. Bundan sonraki 8 haftada maçlara maç maç bakacağız. Ondan sonra tekrar tekrar hedefe kilitleneceğiz. Biz zor maçları her zaman kazanmışızdır. Ama bizim için en önemli maç Elazığspor maçıdır. O maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Ondan sonrasına tekrar bakacağız” diye konuştu.
Samsunspor, pazar günü Trabzon’da Trabzonspor ile hazırlık maçı yapacak.