Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Serinhisar İlçe kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Mehmet Averi yeniden ilçe başkanlığına seçildi.
MHP Parti lokalinde gerçekleştirilen kongreye MHP Denizli İl Başkanı Ferudun Ünal, MHP 21. Dönem Milletvekilleri Av. Salih Erbeyin ve Ali Keskin, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, İl Başkan adayları Öztürk Taştan ve Mehmet Baylan, eski İl Başkanı İbrahim Ekiz, Kale eski Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri Mahmut Çatlık ve Yasin Çatalok, İlçe Başkanları Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri partililer ve vatandaşlar katıldı. Kongrenin açış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mehmet Averi, yaptığı çalışmalar hakkında partililere bilgi verdi.
Türkiye’nin AKP’ye muhtaç olmadığını ifade eden MHP İl Başkanı Ferudun Ünal da konuşmasında,
“Türkiye’nin kaynaklarına göz diken ve bunca yıldır milletimizin iliğini kurutan dış güçler, villacılar, kutucular, kasacılar için istikrar, bu yağma düzeninin adıdır. Bu düzene ileri demokrasi diyorlar, hazin ülke manzarasını yeni Türkiye diye övüyorlar. Terör kazanmış, rüşvetçiler gemilerini yürütmüş, kaçak ve karanlık saray milletin alın teri ve kul hakkı üzerine bina edilmiştir. Ne var ki, hukuk kaybetmiş, adalet kaybetmiş, ahlak kaybolmuş, dürüstlük küçümsenmiş, istismar almış başını yürümüştür. Bunların hepsi AKP eseridir. Allahın izniyle Haziran’da yapılacak genel seçimlerde tek başımıza iktidara gelerek ülkeyi bunların elinden kurtaracağız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde 300 delegeden kullanılan oyların 247’sni alan Mehmet Averi Serinhisar ilçe başkanlığına seçildi.