Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde farklı bir programa ev sahipliği yaptı. Engelliler ile engelli yakını çiftler Hanımeli Fasıl Grubu’nun seslendirdiği aşk şarkıları eşliğinde kendileri için hazırlanan pastayı kesti.
Engelillere yönelik önemli projelerin hizmete sunulduğu Bağcılar’da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde duygu dolu bir program düzenlendi. Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva’nın da katıldığı programda engellilerle engelli yakını çiftler, aşk şarkıları eşliğinde kendileri için hazırlanan pastayı keserek gül verdi. Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, dünyada kimseye sevgisizler gününün armağan edilmediğini belirterek, güzellikleri yaşamak için sevginin gerektiğini ifade etti.
“Engelli kardeşlerim Bağcılar’da sizin için sunulan imkanlardan faydalanın.” diyen Ayva, sevmenin insanlar için büyük bir şans olduğunu kaydetti.
HANIMELİ FASIL GRUBU PROGRAMA RENK KATTI
Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Sami Kılıç da, ailede herkesin birbirini sevmesi gerektiğini belirterek, “Bizler Engelliler Sarayı’nda bir aile olarak toplandık. Birbirimize her zaman iyiliği anlatmalıyız.” diye konuştu.
Engelli ve engelli yakınları Hanımeli Fasıl Grubu’nun seslendirdiği ‘aşk şarkılarıyla ikram edilen yemeklerini yerken, birbirlerine gül verdi.