AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Ayhan Karaca’nın esnaf temsilcilerine ziyaretleri sürüyor.
Seçim çalışmaları kapsamında Çorum’daki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, ziyaretler kapsamında Minibüsçüler ve Taksiciler Odası Başkanı Mehmet Gayretli’yi ziyaret etti.
Türkiye’de demokratikleşme sürecinin akamete uğramadan nihayete ulaşması gerektiğini dile getiren Karaca, demokratikleşme sürecinin doruk noktasının yeni anayasa olacağını belirtti. Mevcut Anayasa’nın yamalı bohçaya dönüştüğünü dile getiren Karaca, yeni dönemde Türkiye’yi yeni bir Anayasaya kavuşturacaklarını söyledi.
7 Haziran 2015 tarihinin Türkiye için dönüm noktası olduğunu belirten Karaca, 2023 Lider Türkiye’nin büyük adımlarının artık atılmaya başlandığını kaydetti. Hizmetlerin en hayırlısının insana yapılan hizmet olduğunu dile getiren Karaca, “Sizde bu yolda hayırlı bir hizmet vermektesiniz. Bende Çorum’un güzel insanlarına hizmet etmek için aday adayı oldum. Allah nasip ederse, milletvekili olursam hem Çorum, hem ülkem için gece gündüz demeden çalışacağım” dedi.
Minibüsçüler ve Taksiciler Odası Başkanı Mehmet Gayretli de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karaca’ya başarılar diledi.