Bolu Valisi Aydın Baruş, Cuma günü karne almak için okula giderken trafik kazası sonucu yaralanan iki kız kardeşi tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.
D-100 Karayolu Çaydurt mevkiinde Cuma sabahı Alıçören Ortaokulu’na karne almak için giderken otomobil çarpması sonrasında yaralanan 5-D sınıfı öğrencisi Şevval Çalışkan ile kardeşi Şeyda Çalışkan’ın tedavileri devam ederken, Bolu Valisi Aydın Baruş a yaralı öğrencilere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Vali Baruş’un hastane ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık ile hastane yetkilileri hazır bulundu. Köroğlu Ünitesi Acil Servis’te yatan Şevval Çalışkan’ı ziyaret eden Vali Baruş, Şevval Çalışkan’ın durumu hakkında Acil Servis Doktoru Uzman Dr. Kaan Çelik’ten bilgi aldı. Hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Baruş, "Yapılması gerekenleri her zaman yapmaya hazırız. Kızımız Şevval ve küçük kardeşi için dua ediyoruz. Önemli olan bu tedavi sürecini hep birlikte atlatmak. Sizlere ve evlatlarımıza tekrar geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin" dedi.
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Şeyda Çalışkan’ı da ziyaret eden ve annesine geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Baruş, kız kardeşler için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.